fbpx

Hitri kontakt : 070/319-517

Košarica
0.00 €

Prenova kopalnice Maribor

Prenova kopalnice Maribor

Prenova kopalnice Maribor

Prenova kopalnice Maribor in naše delovne usluge ter znanja je odlično izhodišče do željnega rezultata. Rezultat mora biti samo eden -> vaše popolno zadovoljstvo. Pri prenovi kopalnic se srečujemo z veliki težavami. Ali je to že skoraj dotrajan vodovodni sistem, elektro inštalacija ali pa sam odtočni sifon. Vendar vsepovsod le ni tako hudo.

 

Najhujše je takrat, ko …

Ko nas stranka pokliče in lepo prosi, da ji pomagamo pri prenovi kopalnice. A, ko pridemo in vidimo, da je kopalnica že v polovičnem razdejanju in je nekdo pred nami nekaj že delal … tukaj pa se celota ustavi. Dogaja se, da si stranka naroči ali pa vzame “fušarja”. A, ko pa ta “fušar” pride to težave pa raje gre vstran, kot pa, da bi celoto do konca naredil. Pri tem pa še celo ta “fušar” stranki zaračuna vsako uro dela. Teh primerov je bilo kar nekaj. A smo celoto lepo uredili do konca. Čeprav smo se zraven zelo živcirali in razmišljali, kako in kaj.

 

Prenavljamo največ v Mariboru ali njeni okolici

Saj smo iz Maribora. Sama prenova zahteva tudi svoj čas, delovno ekipo ter orodje. Tudi je razlika, če se prenavlja v stanovanjskem bloku ali v hiši. Še bolj pa moramo paziti na sam hrup, kateri pa se tudi občasno naredi. Tudi “štemanje”, globljenje ali vrtanje pride veliko krat v uporabo. Vse to dela hrup.

  • štemanje pomeni razbijanje trdih materialov z udarci

 

Prenova kopalnice Maribor ter kaj priporočamo?

Ko boste prišli v naš prodajni salon boste realno videli, kako se skladajo keramične ploščice s kopalniškim pohištvom. Tega ne zanemarite. To je nekaj, kar boste videli na lastne oči in boste lahko sami presodili ali vam je všeč ali ne. Seveda vam bomo pri odločitvi pomagali mi. A na koncu mora biti vaša želja. Ker gre za vas. Vi se morate v kopalnici udobno in lepo počutiti.

 

Dovolite, da vam pri izbiri pomagamo mi

Ne samo, da vam svetujemo temveč vam lahko tudi izvedemo montažo, demontažo ali sanacijo celotne kopalnice. Tako se boste lahko prepustili mojstrom za prenovo kopalnice po ugodni ceni. obiščite nas v našem prodajnem salonu keramike in vse za kopalnico na Zrkovska cesta 87, 2000 Maribor. Pred našim salonov je velik parkirni prostor.

Obiščite nas v našem prodajnem salonu.

Zagotovo boste našli svoj navdih za kopalnico.

Sedež podjetja :

Kera Design – keramičarstvo, trgovina in storitve, Martina Beber s.p.

Zrkovska cesta 87

2000 Maribor

Telefonska številka : 070 319 517

Kontaktni obrazec : klikni sem

Prenova kopalnice Maribor
Prenova kopalnice Maribor

Vas mogoče zanima :

Kul pohištvo

Vsi nasveti
Nazaj
Moderne kopalnice 2020
Naprej
Ogledalo za delavnico
Pokličite nas
SlovenianCroatianGermanEnglish