fbpx

Hitri kontakt : 070/319-517

Košarica
0.00 €

Ploščice za kuhinjo

Ploščice za kuhinjo

Ploščice za kuhinjo

Ploščice za kuhinjo morajo biti nekaj posebnega. Ko se izbirajo ploščice za kuhinjo je potrebno paziti na več detajlov hkrati. Ena izmed teh je tudi svetloba. Naravna sončna svetloba, katera lepo posije po sami kuhinji. Napram sončne svetlobe in postavitve vseh elementov in ostalih gospodinjskih aparatov lahko s pravilno ploščico doprinesemo tisto končno razkošje in udobje, katerega si najbolj želimo.

 

Ploščice za kuhinjo so različne

Dober izbor ploščice lahko keramik pri polaganju lepo preplete in s tem ustvari edinstveni izled in obliko. Ne smemo zavreči tudi dejstva, da veliko časa preživimo tudi v kuhinji. Zato se moramo tam odlično počutiti.

Uporaba ploščice za kuhinjo :

  • Tla
  • Stena

Tukaj je nekaj lepih primerov

 

 

 

Dovolite, da vam pri izboru ploščice za kuhinjo pomagamo mi

Tako vam lahko lepo svetujemo, katere keramične ploščice so v trendu za vašo novo kuhinjo. Ampak mi lahko prestopimo te okvirje in vam ponudimo tudi tisto, kar nekdo ne ve, da sploh obstaja. Namreč v našem prodajnem salonu keramike imamo res velik in lep izbor keramike tako za steno, kakor tudi za tla. Imamo tudi mozaik ter dekor ploščice. Vse, kar lahko nudi izjemen lep izgled ter udobje.

 

In pri tem …

Seveda vam bomo vsako ploščico lepo prestavili. Tudi povemo, kakšne kvalitete je. Hkrati pa vam bomo ustvarili primerjavo ploščic. Tako za tla in steno. Predstavili vam bomo celoto. Tako, kot mora biti. Le tako se boste lahko sami odločili. Hkrati pa so možnosti tudi za kakšen mozaik ali kaj drugega. Splača se pogledati tudi te detajle. Prelepe so.

Pokličite nas : 070 319 517

Obiščite nas :

Kera Design – keramičarstvo, trgovina in storitve, Martina Beber s.p.
Zrkovska cesta 87
2000 Maribor

Kontakt salona :

  • Telefonska številka : 070 319 517
  • Email kontakt : info@kopalnica-komplet.si

 

Če iščete ploščice za kuhinjo, dovolite, da vam pomagamo mi

Dovolite, da vam pri izbiri ploščice pomagamo mi. Tudi, če kakšno nimamo na zalogi jo lahko v doglednem času naročimo. Dovolite si kuhinjo po vašem okusu. Naj bo vaša nova kuhinja edinstvena, lepa in topla. Naj bo – vaša. Ne po željah vse drugih. Ne. Naj bo vaša. Le tako se boste odlično počutili v vaši kuhinji.

 

Kakšni so novi trendi?

To je okus posameznika. Pri stranki, katera nam v naprej predstavi vse kuhinjske aparate, elemente, mizo in stole …tukaj lahko lepo najdemo zelo primerno ploščico za celoten prostor. Lahko se poigramo s kombinacijami in le tako ustvarimo edinstven izgled. Vse se da. Samo idejo je potrebno imeti.

 

Na kaj moramo biti še bolj pozorni?

Na samo zdrsnost, kako enostavno se čisti ter ali je primerna za talno gretje. Seveda v kolikor imate talno gretje. Nekatere ploščice so zahtevne. Že zaradi materiala iz katerega je. Pri nakupu v trgovini ponavadi prodajalci tega ne vedo. Ali pa nimajo s tem izkušenj. Proizvajalci pa tega ne izpostavijo. Ne napišejo in se ne ve. In šele, ko se celota kupi in uredi … potem pa lahko nastane problem. Lahko pa tudi ne.

 

Vsi nasveti
Nazaj
Kopalna kad
Naprej
Ploščice imitacija lesa
Pokličite nas
SlovenianCroatianGermanEnglish