fbpx

Hitri kontakt : 082 053 277

Košarica
0.00 €

Majhne kopalnice

Majhne kopalnice

Majhne kopalnice

Majhne kopalnice so lahko velik izziv še za tako dobrega mojstra. Pri tem pa je potrebno upoštevati želje stranke, a hkrati pa celoto zelo približati in prilagoditi temu, kar sam prostor sploh ponuja. Kar pa na koncu zahteva zelo dober premislek ter kar je najpomembnejše -> če imate izris majhne kopalnice vam bo celota lažja.

 

Mi vam naredimo izris kopalnice

Ne glede, kakšna je vaša kopalnica ter kakšne velikosti je … mi vam naredimo izris kopalnice. Samo pokličite nas in zahtevajte izris vaše kopalnice.

Pokličite nas : 070 319 517

Enostavno in naj vas ne bo strah. Prosili vas bomo za kakšno sliko sedanje kopalnice ter približno ali pa točno mero vaše kopalnice. Da se naredi skica.

 

Pa gremo nazaj na majhne kopalnice

Smo priča in imamo dokazila, da lahko majhno kopalnico naredimo res takšno, kot si jo je sama stranka res želela. Pri tem se da uporabiti kar mnogo materialov. A zelo pomembne so keramične ploščice ter sama zračnost te majhne kopalnice. Seveda pa zraven tega še obstajajo tudi drugi dejavniki, kot so sama starost vodovodne inštalacije, ali se bo preuredila celota ali samo keramične ploščice ali samo en del, kot so zamenjava umivalnika in kopalniškega pohištva.

Zakaj mi?

Zraven tega, da imamo na izbiro veliko izdelkov vam lahko z znanjem svetujemo, predstavimo, prikažemo in nazadnje tudi položimo ali priklopimo.

Pokličite nas

Prepustite se mojstrom za polaganje keramike po ugodni ceni. Pokličite nas. Hkrati pa imamo v našem prodajnem salonu res veliko in bogato izbiro keramičnih ploščic ter ostalega kopalniškega materiala.

Pokličite nas : 070 319 517

Obiščite nas :

Kera Design – keramičarstvo, trgovina in storitve, Martina Beber s.p.
Zrkovska cesta 87
2000 Maribor

Kontakt salona :

  • Telefonska številka : 070 319 517
  • Email kontakt : info@kopalnica-komplet.si

Parkirni prostor :

  • Pred stavbo je velik parkirni prostor – brezplačno parkiranje je zagotovljeno

 

Zadnje dodani artikli :

 

Naključni izdelek :

Akrilna tuš kad New Flat

 

 

 

Vsi nasveti
Nazaj
Kopalnica po meri
Naprej
Salon keramike
Pokličite nas
SlovenianCroatianGermanEnglish