fbpx

Hitri kontakt : 082 053 277

Košarica
0.00 €

Lepe kopalnice

Lepe kopalnice

Lepe kopalnice

Lepe kopalnice so ena izmed najpomembnejših prostorov v našem bivanju. Zjutraj, ko vstanemo se v kopalnici umijemo ter začenjamo dan. Zvečer preden gremo spat pa v kopalnici dan končamo. Zato je pomembno, da se v kopalnici čudovito in domače tudi počutimo. Pri tem lahko upoštevamo tudi dekoracijo, kot so ogledala, omarice, pipe in čudovite ploščice. Nekaj, kar bo nas same navduševalo, nas mirilo, a hkrati dajalo tisti pečat lepote in estetike. Lepe kopalnice so nekaj izjemnega.

Lepe kopalnice
Lepe kopalnice

Lepe kopalnice v barvah

Letos je še posebej zanimiva zlata in bakrena barva. Če jo kombinirate s črno -belo bo vaša kopalnica delovala prefinjeno. Če pa uporabite svetle ploščice in bakrene dodatke boste s tem, dobili zelo toplo prijetno kopalnico. Vrača se tudi rožnata barva. Pri barvah bodite pozorni. Vsaka barva drugače vpliva na naše počutje. Ker smo si različni, pri sebi preverite ob katerih barvah se dobro počutite. Kupite kakšen dodatek – elenent v želeni barvi kopalnice in razmislite ali vam odgovarja. Tako boste bolj brezskrbno izbrali prave barve in bili bolj drzni, bolj drugačni. Lepe kopalnice so in.

Lepe kopalnice
Lepe kopalnice

Dovolite, da vam pri izbiri pomagamo mi

Ne samo, da vam svetujemo temveč vam lahko tudi izvedemo montažo, demontažo ali sanacijo celotne kopalnice. Tako se boste lahko prepustili mojstrom za prenovo kopalnice po ugodni ceni. obiščite nas v našem prodajnem salonu keramike in vse za kopalnico na Zrkovska cesta 87, 2000 Maribor. Pred našim salonov je velik parkirni prostor.

Obiščite nas v našem prodajnem salonu.

Zagotovo boste našli svoj navdih za kopalnico.

Sedež podjetja :

Kera Design – keramičarstvo, trgovina in storitve, Martina Beber s.p.

Zrkovska cesta 87

2000 Maribor

Telefonska številka : 070 319 517

Vsi nasveti
Nazaj
Odmaševanje odtokov
Naprej
Lepe kopalnice
Pokličite nas
SlovenianCroatianGermanEnglish