fbpx

Hitri kontakt : 070/319-517

Košarica
0.00 €

Kul pohištvo

Kul pohištvo

Kul pohištvo

Kul pohištvo. Tukaj ne gre za preoblikovanje celotnega doma ali hiše. Ne. Gre predvsem za kul pohištvo, ki ga lahko uporabimo tako v kopalnici, kakor tudi na WC-ju. Pri tem se ne bomo ozirali na neverjetne kopalniške ideje, ampak samo na dopolnjevanje s čudovitim pohištvom.

 

Kup pohištvo ter najnovejši slog

Seveda, če želite imeti kul pohištvo morate izbrati moderno kopalniško pohištvo, katera se ne da kupiti v vsaki trgovini. Mora biti edinstvena in redka. Mora poudariti vašo zamisel in udobje. Pri tem je priporočljivo, da se tudi izberejo primerne talne in stenske karamične ploščice, omare s predali, armature in še vse ostalo, kaj spada zraven.

 

Izberite to, kar si želite

Izberite popolno kopalniško pohištvo iz naše ponudbe, ki ustreza vašim kriterijem, Odkrijte visoko paleto stilov, modelov in barv. Pri tem kvaliteta odraža svoje ideje in celotno podobo. Pridobite kul pohištvo po vašem okusu in in si ustvarite sodoben občutek in lagodje.

 

Ali obstaja idealno pohištvo tudi za vas?

Mogoče vas je strah, da ne boste našli svojega idealnega pohištva, a brez skrbi. V našem prodajnem salonu vam lahko lepo pomagamo. Hkrati pa imamo lep izbor pohištva tudi na naši spletni strani. Tako lahko vidite, kaj vam lahko ponujamo. A vse ostalo pa se da videti v našem prodajnem salonu keramike. Če pa česar nimam na zalogi pa brez skrbi. Naročilo traja do 10 dni. In celota je že pri nam ali pa celo dostavljena do vas.

 

Kul pohištvo izdelano po standardih

Vašo novo kul kopalniško pohištvo mora biti izdelano po najvišjih standardih. Pomeni, da boste izbirali med zelo kakovostnim oz. zelo kvalitetnim razredom. Le tako bo vaša sodobna kopalnica pridobila svoj slog.

 

In kje vam lahko pomagamo mi?

Pri celotni prenovi vaše kopalnice ali WC-ja. V našem prodajnem salonu boste pohištvo videli v živo, tako, da si boste lahko predstavljali, kakšen bo sam izgled v vašem toplem domu.

Obiščite nas :

Kera Design – Martina Beber s.p.
Zrkovska cesta 87
2000 Maribor

 

Tukaj smo, da vam pomagamo pri nastalemu problemu

Pokličite nas.

070 319 517

Kul pohištvo
Kul pohištvo
Vsi nasveti
Nazaj
Poceni keramika
Naprej
Podometni kotliček pušča vodo
Pokličite nas
SlovenianCroatianGermanEnglish