fbpx

Hitri kontakt : 082 053 277

Košarica
0.00 €

3 najpogostejše napake pri nakupu keramičnih ploščic

3 najpogostejše napake pri nakupu keramičnih ploščic

3 najpogostejše napake pri nakupu keramičnih ploščic

3 najpogostejše napake pri nakupu keramičnih ploščic
3 najpogostejše napake pri nakupu keramičnih ploščic

3 najpogostejše napake pri nakupu keramičnih ploščic vas lahko stanejo veliko živcev. Ne splača se razkirati in prepustiti naključju ali bo ali ne bo sama keramična ploščica vzdržala vsega tega, ko jo boste obremenili. Ne – ne splača se.

 

Te 3 najpogostejše napake pri nakupu keramičnih ploščic se je potrebno izogniti

Vsaj priporočljivo je.

# 1 – Preslaba kvaliteta keramične ploščice
O tem se da pisati. Na samo kvaliteto zna vplivati veliko dejavnikov. Predvsem, če je zelo poceni je lahko zelo nekvalitetna. Se da hitro lomiti, barvni toni se zelo spreminjajo in tudi sama debelina se lahko spreminja. Tukaj se morate zavedati, da ko enkrat kupite keramično ploščico in vam jo mojster začne polagati … bo kar bo. Smo že bili priča, da je mojster celoto položil, potem pa je čez čas keramična ploščica počila, ker je prišlo do prevelike toplote, ker je bila pod kaminom. Ta keramična ploščica enostavno ni vzdržala.

Kaj svetujemo?
Ko boste prišli v naš prodajni salon ali pa se bomo slišali preko telefona ali kako drugače, boste spoznali, da vam bomo postavili nekaj vprašanj. Šele nato vam bomo priporočali za vas želeno keramično ploščico. Tukaj moramo biti previdni, saj se keramične ploščice polagajo za dlje časa. In je fajn in lepo, da tudi tako dolgo vzdrži, kajne?

 

# 2 – Je razlika ali boste keramično ploščico uporabili za steno ali tla, zunaj ali znotraj?
Vsaka keramična ploščica ni za vsako uporabo. So pa določene izjeme, ki so izjemno dobre in kvalitetne, da se jih lahko položi lepo po celi garaži ter elegantno in čudovito poveže s teraso. Tako bo prišlo do prelepega izlgeda in popolne funkcionalnosti ter skladnosti. To pa se da narediti. Oz. to smo že delali in prišlo je -> čudovito. res lepo. A potrebno je znati ter imeti takšne keramične ploščice, ki pašejo in so temu namenjene. In te imamo tudi mi v našem prodajnem salonu.

Kaj svetujemo?
Ko boste prišli do spoznanja, da želite imeti keramične ploščice – pokličite nas. Najenostavneje bo, če nas pokličete in pogovorili se bomo. Ker znamo polagati keramiko, vam bomo lahko pošteno odgovorili ter se trudili, da popolnoma ugodimo vašim željam in potrebam.

 

# 3 – debelina keramične ploščice
Pri zelo poceni keramičnih ploščicah neznanega proizvajalca se lahko sama debelina spreminja tudi do 2-3 mm. To je pa že nekaj. In to ni dobro niti za mojstra polaganja keramičnih ploščic, še bolj pa ne za samo stranko. Ampak tega žal ne moremo vedeti v naprej. Ker so te ploščice skrite med ostalimi. To se vidi šele takrat, ko jo oseba vzame v roko. To se že takoj občuti in vidi. Zato tukaj svetujemo, da keramično ploščico kupite tam, kjer vam bodo znali svetovati. Še več. Kupite jo tam, kjer jo sami tudi polagajo. Tako boste izvedeli iz prve roke, kaj je dobro in kaj ne.

Kaj svetujemo?
Kakovost same keramične ploščice je v določenih željah izjemno pomembna. In tukaj vam mi lahko z dolgoletnimi izkušnjami s proizvajalci izjemno odlično pomagamo. Lahko vam svetujemo iz realnega dela in prikaza.

 

Talne keramične ploščice v imitaciji kamna Kortajl rjava

Povezava : Talne keramične ploščice v imitaciji kamna Kortajl rjava

Talne keramične ploščice v imitaciji kamna Kortajl rjava

 

Pokličite nas

Prepustite se mojstrom za polaganje keramike po ugodni ceni. Pokličite nas. Hkrati pa imamo v našem prodajnem salonu res veliko in bogato izbiro keramičnih ploščic.

Pokličite nas : 070 319 517

Obiščite nas :

Kera Design – keramičarstvo, trgovina in storitve, Martina Beber s.p.
Zrkovska cesta 87
2000 Maribor

Kontakt salona :

  • Telefonska številka : 070 319 517
  • Email kontakt : info@kopalnica-komplet.si

Parkirni prostor :

  • Pred stavbo je velik parkirni prostor – brezplačno parkiranje je zagotovljeno

 

Zadnje dodani artikli :

 

Vsi nasveti
Nazaj
Salon keramike
Naprej
WC kotliček
Pokličite nas
SlovenianCroatianGermanEnglish