Meni
Vaša Košarica

Blog RSS Feed

22 Oct Moderne kopalnice 2020
0 84
Moderne kopalnice 2020Kopalnica je skoraj ena izmed najpomembnejših prostorov v našem bivanju. Zjutraj, ko vstanemo se v kopalnici umijemo ter začenjamo dan. Zvečer preden gremo spat pa v kopalnici dan končamo. Zato je pomembno, da se v kopalnici čud..
22 Oct Prenavljate ali gradite? Mi v času COVID-19 delujemo nemoteno.
0 143
Prenavljate ali gradite? Mi v času COVID-19 delujemo nemoteno.Pri nas lahko takoj dobite :Gradbeni materialEstrihiLepilaFugirne maseSilikoniHidroizolacijeTesnilni rakoviOstali gradbeni materialKeramične ploščiceWC školjkeUmivalnikiKopalne kadiTuš kab..
22 Oct V času COVID-19 delujemo nemoteno
0 75
Uporabljamo vsa priporočila s strani NIJZ : - Kopalniški salom na Zrkovski cesti 87 v Mariboru deluje nemoteno - Držimo se vseh navodil in ukrepov - Držimo varnostno razdaljo - Uporabljamo zaščitno masko in redno razkužujemo - Skrbimo za zdravje za..
09 Oct Prenova kopalnice Maribor
0 37
Prenova kopalnice MariborPrenova kopalnice na lokaciji Maribor ter njeni okolici. Sama prenova kopalnice terja svoj čas. Še bolj pa terja skrbno demontažo stare kopalnice. žal se dogaja, da stranke pozabijo, kje je elektro ter celotna vodovodna inšta..
08 Oct Pravokotna tuš kabina 90x190
0 26
Pravokotna tuš kabina 90 x 190Tuš kabina je nepogrešljiva v vsaki moderni kopalnici. Zaradi manjše izkoriščenosti prostora in lažji rabi so tuš kabine dandanes veliko bolj priljubljene kot kopalne kadi. Pri nas si lahko ogledate bogato ponudbo števil..
08 Oct Salon keramike v Mariboru
0 29
Salon keramike v MariboruLepo ste vabljeni v naš lep salon keramike v Mariboru. Za vas imamo na zalogi :Velika izbira zelo kvalitetne keramike po najugodnejši ceniKeramične ploščice v videzu dekorjaKeramične ploščice v videzu betonaKeramične ploščice..
06 Oct Polaganje ploščic na balkonu
0 15
Polaganje ploščic na balkonuPolaganje ploščic na balkonu je lahko zelo zahtevno opravilo. Še posebej, še sama priprava ni dovolj dobro narejena. Velikokrat smo se srečali s samim problemom, ko nas je stranka prosila, da smo popravili oz. poskušali do..
05 Oct Lepa keramična ploščica dimenzije 300x600
0 9
Lepa keramična ploščica dimenzije 300x600Ta lepa keramična ploščica dimenzije 300x600 mm se imenuje : Shadow dekorPravzaprav je iz kolekcije Shadow.Lepa keramična ploščica dimenzije 300x600 lahko polepša tudi vašo kopalnicoTukaj so podrobnejše inform..
30 Sep Ugodna prenova kopalnice
0 30
Ugodna prenova kopalniceKakšna je pravzaprav "ugodna prenova kopalnice"? Kaj je tisto, kar določa samo ugodnost? Ceno in konkurenčnost? Pa gremo do začetka.Ugodna prenova kopalnice je zelo povezana s samo ceno in storitvijoKo se stranka odloči za sam..
18 Jun Polaganje keramike v novogradnjah
0 118
Gradnja hiše je izjemno zahteven projekt tako finančno in časovno kot tudi psihološko. Usklajevanje, sprejemanje odločitev, in kompromisov nas do zaključne stopnje že tako izčrpa, da postanemo indiferentni. V tej objavi vam bomo poskusili predstaviti..
15 Mar Prenova kopalnice
0 406
Prenova kopalniceSama prenova kopalnice je lahko težka odločitev.Torej je končno padla odločitev, da bo vaša kopalnica deležna preobrazbe! Ker je kopalnica drug najdražji prostor v hiši takoj za kuhinjo, se morate prenove lotiti premišljeno in temelj..
Prikazujem 1 od 11 do 11 (1 strani)
Piškotki
Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate. Več o piškotkih